Истинската любов, пред пари и кабриолети – ето какво избира Мариета, обръщайки гръб не само на Румънеца, но и на Енчев. Това се случва в новия клип на лятната песен на Румънеца и Енчев – „Слънцето и Ти”, в която специално участие имат младите изпълнители на Select Music Media – N.A.S.O. от „Групата” и Мариета. Клипът вече е готов и официалната му премиера ще бъде днес на 8-ми юни (сряда), когато ексклузивно ще може да го гледате в български видео портал, а ден по-късно то ще се завърти и по музикалните телевизии.

Видеото беше заснето на Рапонги – най-луксозното място на Българското Черноморие и продължиха цяла седмица, което наложи да се затвори най-горещият плаж на България. Под високите палми и яркото слънце, рапърите се чувстваха наистина супер, а обилното количество сладоледът, който играе важна роля на сценария, охлади обстановката, нажежена от красивите момичета наоколо.

Румънеца и Енчев „Слънцето и Ти“

“Не знам дали това е най-скъпият български клип, но със сигурност е най-слънчевият”, каза по време на снимките Румънеца.
„Ако искате лятото ви да е супер, вземете си CHAMP, намерете си хубаво момиче и си пуснете „Слънцето и Ти”, добави Енчев.

По-малко от месец след старта на новото предаване „Супершоуто на Румънеца и Енчев”, рапърите изненадват с нова песен и нов музикален стил, в който се съчетават автентични латиноамерикански мотиви и хип-хоп ритми, които ще завладеят лятото. Песента е дело на хитовия тандем Румънеца и Енчев и N.A.S.O., a песента е записана в SMM Studio.
Станете почитатели на Elitno.com във Facebook