Майкъл и Елизабет ще сключат договор с канадската тийн звезда Джъстин Бийбър.
Семейството на Мидълтън ще продава в Обединеното кралство покривки, чинии, чаши, топки и други сувенири с образа на младия певец.

Ако приемем, че в Англия той е много популярен печалбите за семейство Мидълтън ще бъдат огромни. Възможно е да се окаже, че приходите им ще надхвърлят тези на близките им монарси.

Междувременно, принц Уилям и съпругата му Катрин за пореден път разгневиха членовете на британското кралско семейство с действията и решенията си. През юни те официално ще посетят САЩ и Канада като ще пътуват с редовен полет на британските авиолинии. Така младоженците ще спестят на държавната хазна разходи в размер на около 200 000 лири.

„Това е голям удар по престижа на кралското семейство. След като разбра за решението на херцозите да пътуват с редовен полет, принц Чарлз побесня, защото сега не може да оправдае „нуждата“ си от частни самолети. Благодарение на начина, по който принцеса Даяна възпита синовете си, те израснаха като умни и здраво стъпили на земята млади мъже, които не се смятат за нещо повече, само защото във вените им тече синя кръв. Ползват се с възможно най-малко привилегии.“, коментира мъж от двореца.

Спомнете си, че семейството Мидълтън не принадлежи на британската аристокрация: Майкъл (баща на херцогиня Катрин) произхожда от средната класа и Елизабет (майката на херцогиня Катрин) е от стар род на миньори. Те основават своята компания през 1987 година във Великобритания и стават милионери. Семейството се установява да живее в село Бакълбъри, Бъркшир (Bucklebury, Berkshire).
Дъщеря им Катрин се омъжва за принц Уилям, внук на кралица Елизабет II, на 29-ти април 2011 година. Сватбено тържество се проведе в Уестминстърското абатство, на което бяха поканени 1900 души. Присъства и българското царско семейство.
Станете почитатели на Elitno.com във Facebook