Любовницата на Арнолд Шварценегер (Arnold Schwarzenegger) – Милдред Баена (Mildred Baena), която разби семейството на филмовата звезда след 25 години брак за пример, най-сетне проговори пред медиите. В интервю за Hello Magazine, „Пати“, както е наричана от близките си, не само разкри интригуващи подробности от връзката си, но и позволи да бъде фотографирана заедно със сина й от връзката й с „Терминатора“.

„Джоузеф разбра кой е баща му едва преди около година и то единствено защото все повече заприличваше на него и рано или късно истината щеше да излезе на бял свят“, призна Баена.

Тя добави и, че Арнолд е приел сина си дори по-положително от детето, което, като научило кой е баща му, коментирало с лаконичното „Супер“. Именно приликата пък станала и причина за раздялата на Шварценегер със съпругата му Мария Шрайвър (Maria Shriver).

След като забелязала колко много Джоузеф прилича на мъжа й, тя директно попитала Баена дали синът й е от актьора и след положителния отговор се разстроила дотолкова, че се разплакала.

„Опитах се да я утеша, като й казах, че вината не е само негова, а и моя. За създаването на едно дете все пак са нужни двама души“, коментира още тя.

В заключение призна и, че се надява все пак Шварценегер и Шрайвър да се съберат отново, превъзмогвайки кризата, защото въпреки грешките, двамата продължават да се обичат, а Арнолд истински страда, че е наранил семейството си.
Станете почитатели на Elitno.com във Facebook

Източник: avtora.com