Фолкзвездата на „Сънни мюзик” Лияна се впусна в истински холивудски екшън по време на снимките на клипа към новата й песен „Забий ми ножа”. Певицата е в центъра на масирани военни действия между два враждуващи лагера. Престъпно-красивата амазонка е начело на едната банда – въоръжена само с кама, докато около нея свистят куршуми и се взривяват гранати.

Мястото на действието е снимачната площадка на американската филмова компания „UFO” в Долна Малина. Освен впечатляващите пироефекти, достоверност на битките внасят и професионалните каскадьори и спортисти, участващи във видеото.

В унисон с ролята си на предводител на банда, Лияна е заложила на по стрийт и разчупена визия, за която се е доверила на стилистката Христина Тушева. Самата Христина, която е професионална състезателка по кик-бокс, участва и в клипа, като мери сили с мускулести мъжаги. Изпълнителката на хита „Ох, ох” също е наблегнала на тренировките по бойни изкуства, като в резултат демонстрира по- изваяна и впечатляваща фигура отвсякога.

За грима и прическата на певицата, отново са се погрижили Мис Бони и Жоро Петков, а режисьор на лентата е Николай Нанков. Песента е дело на любимият композитор на Лияна – Мартин Биолчев. Тя е безкрайно благодарна на целият си екип за професионалната и добре свършена работа и не крие, че и за в бъдеще иска да работи със същите хора.

Въпреки напрегнатият сюжет на клипа, самата песен е с купонджийско, лятно настроение. Текстът по традиция е провокативен и дава възможност на всеки да го възприеме както откъм сериозната, така и откъм забавната страна. Ефектното видео на „Забий ми ножа” ще се появи в ефира на Фен Тв до края на седмицата.
Станете почитатели на Elitno.com във Facebook

Източник: erogance.eu