46-годишният холивудски актьор Киану Рийвс (Keanu Reeves) е имал в живота си досега не само една трагедия: през 1999 година му се ражда дъщеря мъртвородена, а две години по-късно съпруга му актрисата Дженифър Сайм загива в нелепа автомобилна катастрофа.

С цел да преодолее депресията Киану Рийвс започва да пише книга. Дженни Бергам заявява, че неговото самосъжаление е смешно, което го кара да продължи да пише след като е преустановил това занимание. Книгата вече е факт и носи заглавието „Ода към щастието“ (Ode to Happiness).

„Бях седнал в кухнята и слушах радио. Пускаха само тъжни и носталгични песни, което ме депресира още повече. Аз бях самотен и сърцето ми бе разбито. Тогава реших, че трябва да продължа живота си и да се опитам да го разкажа в книга.“, споделя Киану.

Киану Рийвс, депресия, книга, "Ода към щастието", "Ode to Happiness"

„Надявам се, че книгата ми по приятен и спокоен начин ще ви помогне да се промените. Винаги може да си кажете, че има хора и по-зле от вас. Аз го бях намразил това твърдение, тъй като приятелите ми постоянно ми го повтаряха, но истината е такава.“, споделя преобразения Киану Рийвс.
Станете почитатели на Elitno.com във Facebook