С много напрежение, екшън и фатални развръзки завърши третият сезон на сериала “Стъклен дом”, гледан от 1 335 000 зрители, по данни на bTV .

По-наблюдателните, разбира се, са се досетили, че отвореният финал предполага продължение на сагата и това бе потвърдено от самата телевизия.

“Да, ще има следващ сезон, но всичко останало е тайна”, заявиха от медията пред “Всеки ден”, като дори подчертаха, че актьорите и целият екип няма да почиват това лято, защото след кратка пауза снимките продължават.

Кога ще започне излъчването на следващия сезон също се пази в дълбока тайна, а подробности около сюжета и това дали Камен Касабов се е удавил, а раненият Чарли е умрял от ръката на Албена, категорично не се дават.

Така седят нещата и при другата тв продукция на “Сия адвъртайзинг”- “Под прикритие”. Сериалът, който върви по БНТ всяка неделя вечер, със сигурност ще продължи да се върти в ефира на националната телевизия и това личи от думите на пиара на компанията. “Под прикритие” е успешен сериал, а практиката е показала, че когато нещо е успешно, има продължение”, загадъчно споделиха оттам, без да влизат в повече подробности.

За феновете на “Столичани в повече” също има добри новини и те са, че сериалът ще продължи да се излъчва по bTV от есента.
Станете почитатели на Elitno.com във Facebook

Източник: vsekiden.com