Дългоочакваният концерт на британските легенди Iron Maiden в България няма да се състои, съобщиха организаторите на фестивала Sonisphere Bulgaria 2011 във вторник. Шоуто, за което вече са продадени много билети, трябваше да се състои на 21 юни. Първи от участие във фестивала се отказаха SLIPKNOT, след това същото направи и Alice Cooper. В Банкя трябваше да забият още Mastodon и Apocalyptica.

Организаторите от „Болкън Ентъртейнмънт“ съобщиха, че по независещи от тях причини и след инструкция от притежателя на лиценза за фестивала Sonisphere за територията на България бе обявено, че фестивалът Sonisphere Bulgaria 2011, планиран за 21 юни 2011 на националния хиподрум в Банкя, е отменен.

Пълната цена на билетите ще бъде възстановена на всички, закупили си такива, на касите на Eventim от 15 юни 2011. Всеки може да получи съответната стойност на билета си в касата, от която той е закупен. Билетите, купени онлайн през Eventim, ще бъдат възстановявани в централния офис.

Всеки, който няма възможност да отиде до централния офис на компанията, може да напише имейл на адреса Eventim, за да получи повече информация за различните възможности за възстановяване на сумата. Краен срок за връщане на билетите 15 юли 2011 г.
Станете почитатели на Elitno.com във Facebook

Източник: ekipnews.com