В деня на детето Графа, Сантра и Спенс представиха съвместното си видео „Тяло в тяло“ пред магазин в столичен търговски център. Хилядите посетители на мола имаха възможността първи да видят новия клип и да се сдобият с автографи от трите звезди. Атрактивна част от събитието беше участието на танцьорите от Electric Force Prince, които участват и във видеото на „Тяло в тяло“.

Автор на музиката и аранжимента на песента е Графа, а в написването на текста се включват Любо и Спенс. Сингълът е включен и в актуалния албум на Графа „Невидим“, съвсем скоро ще излезе и негова ремикс версия, направена от DJ Борче.

Графа, Сантра, Спенс, „Тяло в тяло“

Режисьорът Васил Стефанов избра за място за снимките на видеоверсията на песента паркинга на столичния мол, където Графа и Сантра си организираха състезание със сегуеи. Спенс пък се повози на тротинетка, а момчетата от Electric Force Prince показваха умения в ходенето по въздух. В лентата Графа демонстрира професионализъм в карането на скейтборд, в който част от журналистите и гостите на промоцията се осъмниха. Наложи се режисьорът Васил Стефанов и хора от екипа на продуцентите Монте Мюзик да свидетелстват в полза на Графа и да обърнат внимание на кадър от клипа, където ясно се вижда лицето на скейтъра, а именно Графа. За стайлинга на трите звезди във видеото се погрижи Антония Попова, като Electric Force Prince и Графа ползваха кежуъл сетове на Converse.

Очертава се сингълът „Тяло в тяло“ да е един от най-горещите БГ хитове на лято 2011.
Станете почитатели на Elitno.com във Facebook