Известният руски певец Филип Киркоров напоследък няма много късмет с недвижимите имоти. Той не може да си продаде апартамента в Москва, където прекара медения си месец с Ала Пугачова. Купувачите смятат, че исканата цената от Киркоров за този апартамент е твърде висока. Трудностите не приключват с това.

Филип Киркоров има неприятности и с недвижим имот в България. Той закупи апартамент на първа линия на нашето черноморие в елитен комплекс от затворен тип. Наскоро научава, че в близост до неговата собственост е започнат строеж на нова кооперация, която ще скрие гледката към морето. Отделно от това разбира, че администрацията на комплекса отдава под наем на трети лица жилището му без негово знание.

В близко бъдеще Филип Киркоров планира да заведе дело срещу администрацията на комплекса. В делото, той ще изисква компенсация за незаконно използване на апартамента му.

Заслужава да се отбележи, че в комплекса притежават недвижими имоти около дузина руски звезди, а именно Лолита Милявска, Аркадий Укупник, Надежда Бабкина, Борис Моисеев и други.
Станете почитатели на Elitno.com във Facebook