Приятелката на Джордж Клуни иска да мине под венчило. Макар че холивудският актьор се зарече, че никога няма са ожени отново, след като първият му брак с Талия Балсам завърши с развод през 1993 г., италианската водеща и модел Елизабета Каналис сподели, че актьорът е нейният идеал за мъж и би искала един ден да се омъжи за него.

„В момента съм много щастлива, благодарение на мъжа ми, моята приказка продължава. Ние сме двойка, която никога не се отегчава“, сподели Каналис пред италианското сп. „Ки“. „Аз твърдо вярвам в брака, в бъдеще ще бъда омъжена, но за момента съм щастлива от сегашното си положение. Не се нуждая от потвърждение, че съм щастлива“, допълва тя. Елизабета е известна с великолепната си фигура, но признава, че работи усилено, за да поддържа формата си.

„Не винаги съм имала коремните мускули, които имам в момента, и освен това като всички останали получавам целулит. Поддържам се във форма и тренирам, яздя кон и открих азиатската кухня с ориз и соя, които ме държат в добра форма“, разкрива Каналис.
Станете почитатели на Elitno.com във Facebook

Източник: pikantno.eu