Красивата и талантлива изпълнителка на песента „Вода” – Елица Тодорова повери грижите за дългата си коса – нейна запазена марка на сцената – в професионалните ръце на топ коафьора Вили Боршукова и засне специална фотосесия с новата си визия.

Елица харесва косата й да е права и пусната свободно:
„Когато свиря, обичам да я усещам как се вее около мен, да чувствам нейната виталност. По време на фотосесия много държа да се получи добър контражур, който подчертава движението на всяко косъмче.”

За чаровната изпълнителка сцената е магическо място, на което могат да се изпробват страхотни визии, а най-смелият й експеримент, както споделя, е появата й с лилава перука в песента „Луди нощи”, записана с изпълнителя Криско.

Елица Тодорова, Криско, фотосесия, нова визия, коафьор, Вили Боршукова
Снимки: фотограф-© Владо Балевски, гардероб-Мира Бъчварова, коса и грим-МАГАМА

Относно избора си да работи с Вили Боршукова и да стане рекламно лице на салона му, Елица споделя: „Много често в живота и в работата подхождам интуитивно. В момента, в който влязох в салона, Вили ме посрещна така, сякаш се познаваме от години. Усетих, че е вярваща. Аз също съм вярваща и обичам да общувам с духовни личности. Усетихме се много бързо.”

Според Вили Боршукова техния музикално-естетически тандем с Елица ще бъде истински креативен и успешен.
Станете почитатели на Elitno.com във Facebook