Галя отново се върна към наркотиците по-малко от година след грандиозния скандал, който едва не й коства кариерата.

Миналата седмица бившата вокалистка от дует „Каризма“ бе забелязана в столичен клуб клуб под ръка с някогашната си любовница Божидара Бакалова. Очевидно двете са заедно отново, коментират столични експерти по алтернативна сексуалност.

Красавиците не се притесняваха от хорските погледи и без никакъв срам си размениха целувки пред всички, прегръщаха се и доста често посещаваха тоалетните за „освежаване“. Според приятели на Галка единственото нещо, което я прави щастлива, са опиатите.

„Тя се чувства отлично с наркотиците и всеки, който ги употребява, знае, че е така“, изцепи се близък до звездата.

След като бяха разделени за известно време Галя и Божидара отново са заедно и споделят всичко в живота си, дори и зависимостта към кокаина. Според слуховете в дните за купон – петък, събота и неделя – дамите стигали до дози от по грам и половина.
„Галя е жената за мен и никоя друга не може да я замени“, споделяла Божидара за сексуалните си интереси към певицата.

Според близки на двойката обаче дизайнерката се е върнала при поп певицата не защото я обича, а защото има нужда от пари. Божидара е близначка на Ивайла. Напоследък обаче двете не се разбират много заради страстта на блондинката да се друса и да прави бурни секс оргии главно с жени. Тя се занимава с дизайн и бизнесът й куцал здраво във финансовата криза, като дори сестра й Ивайла й отказала парична инжекция. Именно заради това тя се върнала към Галя с цел да изсмуче и някой друг лев, за да закрепи състоянието си, пише в. „Шок“.
Станете почитатели на Elitno.com във Facebook

Източник: hotnews.bg