За радост на своите почитатели Даяна най-после засне видеоклипа към най-новата си песен „Вземи ми всичко“. Официалната премиера на парчето пред публика бе на промоцията на нейната колежка Антонина, където песента бе супер добре приета, а певицата получи много аплодисменти. Изпълнителката бе в секси тоалет, екстравагантна прическа и изпя двете си последни песни „Вземи ми всичко” и „Признай”.

Новата мелодия на Даяна е по текст на Никол, на соло китарата е Максим Горанов, а аранжиментът е на Даниел Ганев.

Клипът на „Вземи ми всичко” бе заснет от режисьора Иван Христов. Гримът е на Джулия Ангелова, а фризьор е Стелиана Младенова. За своята визия певицата се довери на Gadaba Fashion. На Мария Малакова е заслугата за вида на Даяна – секси, предизвикателна и в същото време стилна.

За главната мъжка роля певицата избра артистичното присъствие на Мистър Пловдив – Георги Левичаров. Той е близък приятел на талантливата изпълнителка и това е причината за прекрасното екранно излъчване и сработване. Клипът е за отминалата любов, за красивите, но същевременно тъжни моменти, когато любовта си е отишла, за носталгията по миналото….

До броени дни видеото ще има премиера в ефира на “DSTV” – телевизията на ДесиСлава.
Станете почитатели на Elitno.com във Facebook