Руското чудо на модерния балет – „Тодес”, отново доказа класа от световна величина. От мениджърската агенция на балета отчитат рекордна посещаемост на концертите, представящи новата им програма. Интересът към изцяло новото шоу е толкова голям, че се налага танцьорите да изнасят по два концерта в един и същи ден, за да могат всички желаещи да се докоснат до изкуството им. Залите, събиращи хиляди хора, се късат по шевовете, а възторгът от видяното е огромен.

Интересен факт е и признателността на семейството на Майкъл Джаксън към “Тодес”. По повод един от концертите на балета в Съединените Щати, лично сестрата на Майкъл – Латоя Джаксън изпраща поздравително писмо, в което споделя благодарността на семейството си. Микс от танци върху песни на Майкъл е един от главните акценти в новата програма на балета. За солистите на “Тодес” работата с краля на поп музиката е едно от най-вдъхновяващите преживявания и именно по този повод те решават да поставят танц, посветен на него.

През декември България също ще стане част от страните, през които “торнадото”, наречено “Тодес” ще премине. Организаторите от музикална компания “DEGRIS” са се погрижили пребиваването на руските звезди у нас да бъде наистина незабравимо. Те ще отседнат в един от най-стилните хотели в София – “Hill”, а за задължителната им физическа подготовка ще се грижат инструкторите на чисто новият и модерно оборудван фитнес център на хотела. Танцьорите от “Тодес” ще се поглезят и със специални масажи и парна баня в спа центъра на бутиковия хотел, с което ще подсилят тонуса си преди грандиозното шоу в София.

Концертът им ще се състои на 26 декември от 20 часа в Зала 1 на НДК в София и ще премине под шапката на Новогодишният музикален фестивал. Ден по-късно, на 27 декември, “Тодес” ще зарадват и феновете си във Варна, отново от 20 часа в Конгресната зала на ДКС.

Билети: на касите на НДК, ДКС – Варна, както и в разпространителската мрежа на “Eventim”.
Станете почитатели на Elitno.com във Facebook