Една от водещите музикални новини в последните дни безспорно е завръщането на Роби Уилямс (Robbie Williams) към колегите му от Take That.

Музикантите съобщиха, че са завършили записите на първия си студиен албум в пълен състав след тавата от 1995 година – Nobody Else.

Името на новия албум, който ще бъде шести поред в архива на групата, все още не е обявено, като се очаква той да излезе на музикалния пазар през ноември 2010 година под шапката на Polydor/Universal.

Парчетата в проекта са дело на всичките петима членове на Take That.

Според публикации в британската преса, промоутърът SJM подготвя турне на бандата през 2011 година, което ще включва дати на Wembley Stadium, the City Of Manchester Stadium, Murrayfield в Единбург и the Millennium Stadium в Кардиф. Засега обаче липсва потвърждение по темата от страна на говорителя на Take That.

Самият Роби Уилямс не реализира турне в подкрепа на последния си солов албум Reality Killed the Video Star, а като се прибави и факта, че реюниъна на Take That ще предизвика истински фурор в Обединеното Кралство, то шансовете групата действително да обиколи големите стадиони неимоверно се увеличават.

Take That се разпаднаха през 1996 година, а десет години по-късно групата се събра отново, но без Роби Уилямс. Четиричленната банда дори издаде и два албума без негово участие.
Станете почитатели на Elitno.com във Facebook

Източник: avtora.com