Камен Воденичаров се завърна на музикалната сцена след близо 4-годишно затишие. Той изнесе на живо първия си самостоятелен на сцената на Sofia Live Club заедно с Жоро Матев бенд и Герасим, който застана зад клавира.

В клуба се събраха част от най-големите приятели на актьора, сред които Любо, Део, Мартина Вачкова, Косьо Марков, Димо от ПИФ, Дим Дуков, Момчил, Дийп Зоун, Крум, Пейо Филипов, отбягващия светски събития Дим Дуков. Партито украси и настоящата Мис България Ромина Андонова.

Камен представи на гостите един уникален микс от своите емблематични парчета “Ала нямаш мен”, ”Не съм избягал”, ”Две мечти”, „Ела, изгрей” в нов аранжимент, както и три нови композиции. „Тихо е” той изпълни в дует с Момчил, който е и автор на песента. Камен Во ще атакува клубовете това лято с „Има игра”, която бе изпълнена с „виновника” за потенциалния хит DJ Rossko.

В края на своя Unplugged Камен Воденичаров се поклони пред таланта и паметта на Мария Нейкова, след което завърши шоуто с „Не съм избягал”. Той я посвети на всички приятели, които са се разпръснали по целия свят след идването на демокрацията.

Сред първите, които поднесоха своите поздравления след концерта бе и майката на Камен, която видимо бе развълнувана.
Станете почитатели на Elitno.com във Facebook

Източник: erogance.eu