Мис България Галена Димова ще вземе участие във видеото към любовния хит.

Искрен Пецов ще покорява летните купони с горещо любовно парче. Парчето се казва „Напомня ми нещо“ и е по музика и текст на актуалният изпълнител.

Малко след като пиесата на театралната трупа, в която играе Искрен – „Дон Жуан или завещанието на стария женкар“ излезе в лятна ваканция, артистът, певец и композитор Искрен Пецов запя за любов, море, солени пясъчни следи и горещи нощи. Проектът на Искрен Пецов е в стил регеденс с характерните елементи на стила: етно-вокали и инструменти и ще завладее сърцата на феновете на клубната и денс култура през лято 2010. Аранжиментът е дело на Светослав Лобошки, а парчето е записано, смесено и мастерирано в студиото на Deep Zone.

Искрен Пецов от 3 години е луд по един изключително атрактивен спорт – кайт. По-екстремни от сърфистите, почитателите на „летящия“ спорт обожават усещането за свобода, вятър и вълни, които им дава той. Искрен ще се метне върху кайта за снимките на клипа към парчето „Напомня ми нещо“ след броени дни.

В ролята на фатална красавица в горещото видео ще влезе Мис България-Вселена Галена Димова, която е близка приятелка на певеца. Съчетание на опасни скокове и синьо море ще пресъздаде усещането за една любов, която е опасна и непостоянна като морето – тя живее между приливи и отливи, ветрове и бури, но винаги привлича смелчаците да се „яхнат“ вълните й, особено през лятото.
Станете почитатели на Elitno.com във Facebook