Dillan стана участник в интересен прецедент в попфолк средите. Последна песен на младата надежда на Diapason Records „Пробвай върху мен” бе записана от звездата на компания Payner – Преслава под заглавие „Жените след мене”.

Песента на Dillan „Пробвай върху мен” със сигурност е най-успешния хит на чаровния изпълнител, който получи всички възможния отличия за най-успешен дебют за 2009. Българският Джъстин Тимбърлейк изпя своето парче и на Годишните награди на списание „Нов фолк”. Докато пееше, на сцената при него се качиха колеги от различни музикални компании, сред които бе и Преслава. През цялото време фолкдивата пееше заедно с Dillan и по всичко личеше, че парчето страшно много й допада.

След няколко месеца звездата на Payner реши да предприеме и официални стъпки, за да закупи правата на парчето, чиято музика е дело на композитора Велислав Драганински. Тя получи съгласието на своя продуцент и разрешение от Diapason Records да запише своя версия на песента под името „Жените след мене”.

Най-изненадан от случая останал Dillan. „На наградите списание „Нов фолк” Преслава ми каза колко много харесва песента ми, а и самият факт, че излезе при мен на сцената говореше за това. Но изобщо не съм предполагал, че ще реши да го запише. Това е прекрасно, защото така песента ще има още живот, а и най-важното това е авторско парче и е един вид признание за българските композитори„, сподели развълнувано гласовитият пловдивчанин. „Не крия, че съм особено поласкан, че най-награждаваната певица в последните години, която наистина има прекрасен глас, реши да запише моя песен. Това е огромен комплимент за мен. Сигурен съм, ч и нейната версия ще се радва на страхотен успех.”, каза още той. „При следващо общо мероприятие обещавам да й върна жеста от наградите на „Нов фолк” и да изляза да я подкрепя на сцената, както тя направи тогава за мен.”, довери още новият секссимвол.
Станете почитатели на Elitno.com във Facebook

Източник: erogance.eu