Часове след появата на шокиращите кадри на звездите от „Стъклен дом“ Явор Бахаров и Радина Кърджилова в мрежата, актьорът все пак разбули тайните около тях.

Той опроверга ширещото се мнение, че това са снимки от новия български филм „Тилт“, в който си партнират с колежката си и който трябва да се появи на българските екрани до есента, заявявайки, че кадрите са от бивше парти в НАТФИЗ, но в крайна сметка не показват „абсолютно нищо“.

„Да, снимките са истински. На тях сме аз и мои приятели и състуденти от НАТФИЗ (включително и Радина). Но в действителност всичко това е една шега – няма порно, няма френска любов или секс. Нищо неприлично, въпреки че някой може да си помисли друго“, разкрива Явор пред „24 часа“.

Атрактивната фотосесия е заснета преди две или три години на купон, на който студентите пийнали малко повече алкохол, но се появяват в интернет едва сега. Звездата от „Стъклен дом“ няма отговор на въпроса „защо са се появили сега в мрежата“ и „кой ги е публикувал там“.

Той обаче е категоричен, че не го е направил никой от присъстващите на партито, тъй като всичките са му близки приятели и им има пълно доверие.
Станете почитатели на Elitno.com във Facebook

Източник: avtora.com