Песента „Удряш в гърба” на Карлос скоро ще се сдобие и с гръцка версия. Известен гръцки продуцент, който наскоро открил свой лейбъл, видял парчето в интернет и осъществил контакт с Карлос. Все още не е отредено кой изпълнител ще направи парчето, но Карлос е оказал пълно съдействие и ще ни държи в течение.

„Много съм горд от това, защото е голямо признание за екипа, работил по песента, и в частност за мен, като автор на музиката. Не съм сигурен напълно, но мисля че в Гърция до сега не са правени кавъри на български песни, и това ме кара да се чувствам още по-доволен! А в България масово правим кавъри на гръцки песни. И в крайна сметка тук като не ме вземат много насериозно продуцентите, явно от съседните страни получавам признание, което само може да ме радва и да ме успокоява че не всичко е пари и там, както тук.” – споделя Карлос.

Междувременно феновете вече могат да гледат клиповете на Карлос „Любовта има цена” и „Големите размери” в ефира на новата музикална телевизия, собственост на ДесиСлава – DS TV.
Станете почитатели на Elitno.com във Facebook