Маги Халваджиян засне видеоклип на новото парче на Стоян Петров „Frozen” („Леден”). Убийствената балада в стил Линкин парк бе снимана в пустинна местност край Сливница близо до София. Това е първият музикален клип, за чиито снимки е използвана кинаджийската супер камера „Фантом”, щракаща по 1000 кадъра в секунда.

ТВ гуруто пък, чиято е и идеята за клипа, режисира лично музикален проект на роден изпълнител от доста време насам. Красива визия, динамика и страст се преплитат със страхотното изпълнение на Стоян. Кулминацията е взрив на автомобил, заснет в каданс.

Стоян е с изцяло променена визия, благодарение на стилистката си Ива Филипова. Той носи кубинки, шотландска пола, а вратът и ръцете му са татуирани специално за случая в стил пънк.

Песента „Frozen” е по музика на един от композиторите на култовата група „Линнкин парк”, а Стоян пее на английски. Българската версия ще е готова до дни – по текст на нашумялата Гери Турийска. За модерния саунд „виновник” е аранжьорът Светльо Къслев. „Frozen” се явява своеобразно идейно продължение на парчето „Да продължим”, реализирано преди няколко месеца. Оттук нататък певецът се зарича да работи в по-твърд музикален стил, в какъвто е „ледената” балада.
Станете почитатели на Elitno.com във Facebook

Източник: erogance.eu