Гнусливи разкрития за диетата си направи актриса Салма Хайек в „Късното шоу с Дейвид Летърман“. Оказва се, че за да поддържа фигурата си, тя е длъжна да се храни с насекоми!

„Насекомите са много вкусни. Те не се намират лесно из магазините, тъй като са деликатес. Ето, например, пържени мравки в много мазнина са отлична храна с гуакамоле. За червеите има много и различни рецепти. Скакалците опушени в дим са чудесни.“, разказва Салма Хайек за диетата си без да забележи, че на присъстващите започва да им се повдига.

Между другото, съпругът на актрисата е милиардера Франсоа Анри Пино. Той е французин и както знаем във Франция обичат да похапват охлюви. Навярно е интересно да си на вечеря в това семейство.

Салма Хайек насекоми Късното шоу с Дейвид Летърман

Водещият се опита бързо да смени темата и запита Салма Хайек за личния и живот.
„Аз нямам много свободно време. Отглеждам три годишната си дъщеря Валентина и съм щастлива. Опитвам се да балансирам между родителската отговорност и професионалните ангажименти. Разбира се, аз живея в светските среди, но семейството е по-важно за мен.“, сподели актрисата в „Късното шоу с Дейвид Летърман“.
Станете почитатели на Elitno.com във Facebook