Поредният конкурс за красота този път приключи май без да е нагласен. Носителката на Мис Туризъм Свят България 2010 Виктория Кузманова, след като получи короната си, изглеждаше наистина изненадана от това, че след трите тура на подиума в хотел Dedeman в столицата успя да се пребори с 20-те си конкурентки. Обикновено девойките, които получават специалните награди на спонсорите на конкурса, се избират по симпатии на представителите на фирмите. В случая Виктория успя да събере повечето от тях. Нейни подгласнички станаха: първа подгласничка – Петя Великова, втора подгласничка – Камелия Аврамова и трета подгласничка – Биляна Бъчварова.

Конкурса Мис Туризъм Свят България 2010 започна с повече от час закъснение след обявеното и протече изключително мудно. Някои от гостите пиха по една не толкова студена вода, предоставена от спонсорите, и дори не дочакаха финала на конкурса. Фолкизпълнителите Дилан, Славена и Теодора със свои песни запълниха паузите между отделните дефилета на участничките, но множеството специални награди проточиха и без това доскучалия на мнозина конкурс за красота. В крайна сметка вече си имаме поредната красавица, която този път май бе избрана по право и няма да се наложи да връща короната си както това направи Адриана Секуличка – Мис Русе 2010 ден преди това.

След конкурса Мис Туризъм Свят България 2010 всички гости и претендентки за короната се преместиха на афтърпарти в пиано-бар Арбат. Купона започна истински след изпълненията на Еми Стамболова и Стефан Митров. Миските поеха микрофоните на изпълнителите и запяха в стил караоке всички фолк хитове пускани от DJ-я на клуба.
Станете почитатели на Elitno.com във Facebook

Източник: erogance.eu