Звездата пристига в своята втора родина, ден преди грандиозния гала-концерт в София, с който ще даде старт на лятното си турне у нас

На 28 юни, в 11:30 ч., кралят на руския поп Филип Киркоров каца на VIP-летище София с директен полет от Москва, придружаван от екип от 35 човека. Звездата пристига в своята втора родина ден преди грандиозния гала-концерт в София, с който ще даде начало на лятното си турне в България “Просто подари”. Организаторът на концертите Виктория Гармашевская – президент на компания DEGRIS, ще посрещне лично руската мегазвезда, с която реализираха първото национално турне на Филип Киркоров у нас през 2007 г.

35-членният екип на най-популярната поп звезда в Русия е подбран изключително професионално и е съставен от лични гримьори, фризьори, озвучители, осветители, масажисти, пиротехници, оркестър, беквокалисти и собствен балет. Сред 12-те ефектни танцьори, съпровождащи Филип Киркоров по всички световни сцени, са включени част от примите на руския балет “Тодес”. С Киркоров ще пътува неговия концертен директор и личните му охранители, а всяка стъпка на мегазвездата у нас ще бъде заснета от постоянно пътуващи с него режисьор и оператор. Подобаващо за един истински крал на поп музиката в Русия, Филип Киркоров ще разполага и с личен гардеробиер, който ще се грижи за десетките скъпи, златотъкани и богато украсени костюми на звездата, които той ще сменя многократно по време на шоу-спектаклите в София, Пловдив, Варна и Бургас. В групата е винаги и неговият баща Бедрос Киркоров, който ще бъде специален гост на всички концерти от турнето, и ще изпълни няколко композиции на италиански език.

На 28 юни (понеделник), в 11:45 ч., Филип Киркоров ще даде официална пресконференция за българските медии на VIP-летище София, а вечерта ще бъде специален гост в предаването “Шоуто на Слави”. На следващия ден (29 юни, от 20:00 ч.), Филип Киркоров ще взриви зала 1 на НДК с грандиозния си откриващ гала-концерт в София, с новото си шоу “Просто подари”.

В дните преди и след гала-концерта на Филип Киркоров в София, изпълнителят и екипа му ще опитат ястия от традиционната българска кухня в бутиковия ресторант “Вратата”, където ще ги посрещнат с родопски сърмички с пресни билки, задушено млечно теле, глиган с боровинки, а за предястие – разбира се… любимата луканка на звездата.

За удобството на руската мегазвезда по време на престоя й в България, организаторите от DEGRIS са се погрижили да не липсва нищо. По време на националната си обиколка у нас Киркоров ще отдъхва в президентските апартаменти на х-л “Шератон” в София, х-л “Адмирал” в Златни пясъци, а екипът на звездата ще разпуска в просторните студиа на “Гранд Хотел Варна” в морската столица. За последния си концерт в Бургас, Филип Киркоров ще отседне в един от личните си луксозни апартаменти в комплекс Равда. Между концертите в Пловдив и Варна, кралят на руския шоубизнес ще лети за ден до Киев и обратно, където на 3 юли го очаква поредното представление пред многохилядна публика.
Станете почитатели на Elitno.com във Facebook