Безспорно най-голямото музикално събитие на лятото ще бъде Националното турне на музикална компания “Пайнер” и “Планета” ТВ. Всяка година интересът към участниците и градовете, през които ще премине музикалното торнадо е изключително голям.

За трета поредна година невероятната Андреа ще вземе участие в Националното музикално турне на телевизия “Планета”. Андреа усилено подготвя своя спектакъл. За първи път именно на турнето Андреа и Галена ще имат възможността да представят своята съвместна песен “Блясък на кристали”.

От общо шестте издания на лятното турне на телевизия “Планета”, Емилия не взе участие само в “Planeta Derby Plus 2008″. Причината бе повече от основателна, на 11-ти май 2008 година се роди нейния прекрасен син Иван. Въпреки, голямото си желание за участие в музикалното торнадо, Емилия трябваше да се посвети на майчинството. На следващата година певицата с лиричен глас не пропусна да се включи в Националното турне “Планета Дерби 2009″.

За трета поредна година Джена ще бъде част от най-значимото музикално събитие на “Лято 2010″. Певицата ще представи актуалните си хитове, както и една страхотна музикална изненада за многобройните си почитатели. Джена ще разкрие и перфектна форма, в резултат на много тренировки и специален хранителен режим.

През 2009 година Галена изпита радостта от майчинството, но пропусна да участва в турнето “Планета Дерби 2009″. В Плевен певицата слуша шоуто на своите колеги, дни след раждането на своето бебче, а във Велико Търново ги поздрави зад сцената. Тази година обаче изпълнителката ще съчетае грижите около малкия Стефан, с триумфални концертни изяви.

За втора поредна година, след кратката пауза покрай майчинството си, Мария ще бъде част от лятното турне на музикална компания “Пайнер”. Всяка година интересът към участниците и градовете, през които ще премине музикалното торнадо е изключително голям.

За първа година в турнето ще вземе участие младата певица Цветелина Янева, която вече е в трескава подготовка. За своето шоу изпълнителката ще се довери на професионалните съвети на режисьора Николай Нанков.

Новосформираното мъжко трио – Константин, Илиян и Борис Дали, също ще изкушава меломаните от стадиони и площади. Тримата изпълнители ще се включат, както със своя общ проект “Палатка”, така и със самостоятелни песни. Трио БИК ще подари едно уникално шоу и много незабравими спомени на изкушените от поп-фолка. Изпълнителите в момента трескаво творят сценария за своята изява, в който главната роля е отредена на една “палатка”.
Станете почитатели на Elitno.com във Facebook