На 24 февруари, ненадминатия имитатор на родни звезди обещава 100 % смях и добро настроение

The Cotton Club ще се превърне в истинска театрална сцена, на която ще изгрее един от водещите български комедийни актьори, имитаторът на известни родни личности – Виктор Калев! Звездата от „Шоуто на Слави” ще бъде гост на луксозното заведение в “Нощта на актьора”, посветена на нейно величество комедията. Две седмици по-рано, на същата сцена се изяви колегата му от телевизионния екран Краси Радков, който взриви от емоции и смях стотиците гости.

Тази сряда веселието продължава, а смеха отново ще ви залива отвсякъде. Неповторимият актьор Виктор Калев ще пренесе някои от най-популярните си образи. Сред тях ще видим гениалните превъплъщения на комика в родни политици и звезди от шоубизнеса – Володя Стоянов, Милко Калайджиев, Галка Малка Петър Стоянов, Симеон Сакскобургготски и др. Виктор Калев ще ви омае и с музикалните си изпълнения, някои от тях в любимия му и най-подхождащ му образ на Лили Иванова. Кольо Фичката, Рънърса, Гугутка Заспалова, Деса Поетеса и др. са само част от уникалните роли, в които Виктор редовно влиза в изявите си на телевизионния екран.

На 24 февруари ще гостуват още вокалистите на “Ку-ку бенд” Нели Петкова и Борис Солтарийски, които ще изпълнят най-големите си хитове, създадени от Евгени Димитров-Маестрото, Годжи, Гъмзата и компания.Спиращите дъха момичета от балет “Магаданс” ще подържат висок градуса на настроението до зори.