Рап звездата Еминем (Eminem) призна, че в последните няколко години е имал сериозни проблеми с наркотиците. Именно това е била причината един от най-популярните изпълнители в света, да „потъне в мълчание“ от 2005 г. насам.

„Тогава все още не бях готов да се откажа от дрогата. Дори не осъзнавах, че съм пристрастен, още по-малко, че имам проблем. Казвах си: Може би се нуждая от почивка, това ще ми помогне да се чувствам по-добре. Отказвах се от наркотиците непрекъснато и след това просто не издържах“, разкри той пред списание „XXL“.

Наркотичната зависимост на Еминем се е задълбочила още повече след смъртта на близкия му приятел и колега Proof през 2006 г.

„Новината за смъртта му сякаш ме зашлеви през лицето. Потънах в най-черните си мисли и единственият начин да ги преодолея, бяха наркотиците. За съжаление обаче, колкото повече се нуждаех от дрогата и антидепресантите, толкова повече затъвах в дупката. Трябваше ми наистина много време, за да успея да изплувам обратно“, завършва рапърът.

На 15 май се очаква да излезе шестият студиен албум на Еминем – „Relapse“. С него, рап звездата се надява да оповести на света, че се завръща на музикалната сцена.
Източник: avtora.com