Както всяка година през месец юни, веригата заведения Planet La Dolce Vita ще отпразнува рождения ден на своето заведение в морския курорт Св. Влас. Уникалното и впечатляващо събитие ще се състои на 24 юни на Марина Диневи в присъствието на редица VIP гости.

Рожденият ден на Planet Yacht отново ще е свързан с марката Cavalli. Гостите ще могат да се насладят на специалния ревю-спектакъл с най-новите модни предложения на марката Just Cavalli. Ще бъдат показани модели от дамската и мъжка линия на колекция пролет-лято 2011 в официален и по-небрежен стил. Организаторите ще построят специална сцена и осветление, така че гостите да могат да се насладят изцяло на летните предложения на Just Cavalli.

Миналата година специален гост на събитието беше синът на Роберто Кавали, Томазо Кавали, който лично разряза тортата и вдигна наздравица за успешното бъдеще на Planet Yacht, заедно със собственика на веригата заведения г-н Владимир Вишански. Г-н Кавали за първи представи пред гостите на събитието уникалната ултра-луксозна водка Роберто Кавали и подари на всеки присъстващ миниатюрка за спомен.
Станете почитатели на Elitno.com във Facebook