Всеки цвят си има свой магически чар и привличаща мощ. Ние не винаги го осъзнаваме, но цветът има прекрасната сила да влияе на нашите чувства и настроения. Разнообразието от наситеност, яркост и текстура е неуловим ефект, който придава допълнителен и индивидуален тон и характер на всеки нюанс.

Живеем в свят, пълен с брилянтни цветове, радост, oтпразнувана от sloggi в страхотната лятна колекция бански костюми. Вдъхновението идва от ярките цветове на природната среда – етно принтове в алени, виолетови и лимонени нюанси и морски тонове в тюркоазено и искрящо синьо. Горните и долни части от всички серии са с различни кройки и десени и с индивидуална цена – така че всяка дама може да комбинира според предпочитанията и настроенията си.

бански костюм, бански, мъжки бански, дамски бански, женски бански, sloggi, цвят, тюркоазено, колекция, бански sloggi,  мъжки бански sloggi, женски бански sloggi
фото: © sloggi

Turquoise Ahoi!
Хладният тюркоазeн цвят е допълнен със свежи бели ленти – десенът сякаш излъчва прохлада. Серията се състои от 4 вида горни части и 5 вида долни части в раиран и едноцветен десен, украсени с апликация на котва.
На снимката: горните части на дамските модели са с оформени подплатени чашки с push up ефект.

Blue „Aloha”
Вдъхновен от красивите Хавайски острови, принтът на тропически цветя в ярко червено и жълто е върху основа от наситено небесно синьо. Серията се състои от 3 вида горни части, 2 долнища и парео.
На снимката: Топ с презрамка през врата и набор в областта на бюста, комбиниран с долнище в кройка мини и пареото с едноцветния вариант от серията с горнище с триъгълни чашки.

Berry Oriental
Магията на Ориента е втъкана в десена с абстрактен принт, съчетаващ наситени ярки цветове и етно мотиви. Всички варианти на кройки в два типа десени – пъстър и едноцветен, са съчетани в тази серия, която се състои от 7 вида горни части и 7 долнища плюс парео с принтове по краищата, което може да бъде завързано по многобройни начини – така че възможностите за комбиниране са много.
На снимката: Дамски бански с горнище, тип “бандо”, съчетано с хипстер с връзки отстрани – за коригиране на дълбочината му, вторият е с горнище с оформени чашки с push up ефект и долна част в кройка мини.
Станете почитатели на Elitno.com във Facebook