Въпреки че лятото все още е в самото начало, дойде време да се погрижите за гардероба си и да си набавите последните модни, летни предложения. Тези идеи ще ви помогнат да изглеждате перфектно в летните месеци без да се налага да опразвате кредитната си карта.

Тайната на пазаруването в последния момент не е накрая да се озовете с купчина непотребни дрехи, само защото са били на 50% намаление, а да подберете най-подходящото и най-изгодното предложение. Онлайн продажбите са едно добро решение, защото разглеждайки колекциите вкъщи, лесно ще достигнете до най-точния избор.

Освен това онлайн продажбите предлагат възможността да върнете дрехата в случай, че не харесате как ви стои. Предложенията за този сезон се съсредоточават най-вече върху класическите модели. На мода са копринените леки материи, подходящи както за рокли, така и за панталони.

За да изглеждате шик добавете кожена дамска чанта в кафяв или черен цвят. За вечерен блясък опитайте класическа мини рокля в комбинация с черни кожени или велурени обувки.
Станете почитатели на Elitno.com във Facebook

Източник: kozmetikata.com