Мъжките модни тенденции не са само за модния подиум, както смятат повечето от представителите на силния пол. Мнозина от господата също като жените имат шопинг мания и поради тази причина всеки юни Париж и Милано се превръщат в сцена за основните мъжки тенденции за следващия пролетно-летен сезон.

Италианските ревюта, които през последните няколко дни превърнаха модната столица Милано в център на вниманието, приключиха, оставяйки зад гърба си свежите тенденции за предстоящата 2011 г. Като започнем от цветовете дефилетата ясно откроиха една водеща тенденция – комбинацията на черно и бяло. Двата цвята си съперничат в автентичните колекции на „Келвин Клайн“ и големият иноватор Салваторе Ферагамо. Черно- бяло от главата до петите предлага и Емпорио Армани и техните невероятни комбинации с мъжки ботуши.

Гучи залагат на контраста между бели панталони, съчетани със сака в много тъмни тонове, морско синьо, шоколадово или цвят череша. В лайтмотив се превръщат и цитрусовите цветове. Жълтото категорично владее панталони, ризи, чанти, мокасини и палта. Хората на ръководни постове, които са ограничени с по- строг стил на обличане, спокойно могат да заложат на костюмите в сини и кафяви нюанси, които перфектно се съчетават с удобни чехли и сандали.
Станете почитатели на Elitno.com във Facebook

Източник: kozmetikata.com