Това лято в модните тенденции сред облеклото особено скоростно навлиза американският стил с всичките му прилежащи тъкани, десени и кожи и, разбира се, дънкови материи.

Ако искате да спазвате актуалната линия във визията си не пропускайте момента да прибавите към гардероба си няколко чифта къси дънкови панталонки или поли, дънки с висока талия, кожени летни сандали с висящи ресни и т.н. По магазините вече се предлага широк набор от кънтри аксесоари и модели.

Това, с което американският стил печели сърцата (и най-вече портфейлите) на хората, които не обичат да изостават от модните тенденции, е интересният и нестандартен начин, по който се съчетават формите, цветовете и марките. Забравете абсолютно за правилото, че всчко трябва да е издържано от една марка.

Има няколко задължителни правила и идеи, които трябва да спазите, ако искате да добиете магнетичен американски кънтри стил във визията си.

Да започнем от класическите прилепнали дънки в цвят деним, с висока талия и стеснени крачоли, които влизат в пролетно-летни ботуши с нисък ток и широк чорап. Към това облекло прибавете една интересна голяма чанта с нестандартни орнаменти.

Друг обикнат начин на обличане на младите американки е чорапогащник, къси панталонки от дънков или друг плат, съчетани с тениска. На ходилата си сложете отново типичния кънтри ботуш с невисок ток.

Каквото и да препочетете и да облечете, спазвайте правилото, че всичко нестандартно е за предпочитане. Опитайте се да проявите оригиналност, като съчетаете някои шал или жилетка с ниски обувки.

Един нестандартен подход е да комбинирате дълга цветна рокля от 80-те години заедно с кънтри ботуши. В този случай е добре чантата да е кожена и некрещяща.

Особено актуални в дънковите материи в американския стил това лято ще са различни рокли и поли. Светлите дънкови платове комбинирайте смело с кожени чанти и аксесоари.
Станете почитатели на Elitno.com във Facebook

Източник: ezine.bg