Известната дизайнерка Жана Жекова разказа, че се вдъхновява основно от емоциите и хората около нея, които се стреми да претвори в своите модели. Тя посъветва дамите смело да експериментират с различни цветове, за да открият най-подходящите за тях нюанси.

Различните нюанси изразяват нашите най-дълбоки емоции и желания, променят настроението ни. За да можем да изглеждаме зашеметяващо в тях всеки път, е много важно да успеем да ги запазим свежи и “блестящи” като нови, дори след множество изпирания.

“Това, което придава характер на моите колекции, са нюансите. Дълго време търсех довереник, който да ми помага да запазвам тези нюанси и много се радвам, че го открих.”, сподели Жана Жекова.

Именитата дизайнерка демонстрира на живо силата на нюансите, като преобрази три от дамите. Те получиха кратка професионална консултация относно цветовете от г-жа Жекова и нейната асистентка – специалистът по цветови анализ Румяна Пенева. Участничките имаха възможност да се убедят, че перфектните нюанси подчертават естествената красота и допринасят за зашеметяващия външен вид.
Станете почитатели на Elitno.com във Facebook