Много актуална модна тенденция през летния сезон се очертават прозрачните материи. От една страна, жаркото лято (което още не сме усетили от дъждове) през което, леките прозрачни тъкани са длъжни да радват.
От друга страна, много ги смятат за доста предизвикателни и даже вулгарни. Нека се опитаме да намерим златната среда.

Блуза
Ако ви е трудно да си се представите в напълно прозрачна рокля, можете да предпочетете по-деликатния вариант… блуза.
са достатъчно разнообразни. Представете си какъвто и да било модел блуза и, сме убедени, че ще го намерите в прозрачен вариант в колекциите за това лято.

Пола
Още един вариант, в който може да използвате прозрачността като акцент в гардероба. Той обаче е по-предизвикателен от варианта с блузката. Може да си купите и от едното, и от другото и да ги комбинирате с останалите елементи в гардероба си, в зависимост от настроението – дали е по-нежно или по-предизвикателно.

Многослойност
Ако досега не сме успели да ви накараме да се замислите, че актуалната прозрачност може да е подходящ вариант за летния гардероб, дайте да пробваме малко по-неутрални варианти. Сред тях определено има настина оригинални. Например, много дизайнери през този сезон, фантазират по темата. И всичко се получава много ефирно и нежно, точно като утринна омара.

Прозрачни допълнения
Още по-простичък, достъпен и свободен вариант за тази модна тенденция. Ако не се решавате на нещо по-смело и предизвикателно, изберете такива облекла, в които само отделни детайли са загатнати с прозрачен материал. Например, ръкавите или отделни апликации.

Въобще, насладете се максимално на тази тенденция. Сигурни сме, че резултатът ще ви допадне.
Станете почитатели на Elitno.com във Facebook

Източник: modabg.net