ENEOS е търговската марка на продукти, произвеждани и продавани от JX Nippon Oil & Energy Corp. Това е най-голямата петролна компания в Япония. ENEOS маслата са най-висококачествени моторни масла, предлагани на пазара и можете да ги намерите в Motornomaslo.bg. За да ги направят, от компанията използват усъвършенствана технология за добавки и базови масла, резултат от съвместното инженерство и изследвания с всички японски автомобилни производители.

Смазочните материали ENEOS осигуряват изключителна производителност, мощност и защита за голямо разнообразие от приложения, включително състезателни автомобили, мотоциклети и градски коли.

Моторното масло на марката ENEOS е разработено, за да надвишава най-високите стандарти на автомобилната индустрия. Продуктите им са толкова добри и разнообразни, че имат масла, които предлагат оптимална защита при работа при най-екстремни температурни колебания, както и такива, които са екологично чисти моторни масла и осигуряват превъзходен капацитет за пестене на гориво.

JX Nippon Oil and Energy Corporation е изцяло интегрирана компания за петролни продукти, със седалище в Токио, Япония. Компанията предлага петролни продукти и услуги в целия свят.

Чрез партньорства с клиенти от световна класа, JX произвежда технологично модерни моторни масла и трансмисионни течности, които намаляват въглеродните емисии, подобряват икономията на гориво и намаляват износването на критични компоненти.

С какво са различни?
Пестят гориво и намаляват вредните емисии
Те имат истинска универсална формула за моторно масло, която отговаря на модерните стандарти за горивна ефективност и емисии в двигателите на автомобилите и лекотоварните автомобили.

Защитават двигателя
Иновативна технология за смазване, която предлага пълна защита на двигателя по време на трите етапа на задвижващия цикъл – стартиране, загряване и движение.

Намаляват износването на двигателя и го почистват
Високото ниво на почистване и дисперсност минимизира образуването на утайки от ниски и високи температури, което води до по-чист двигател. По-малкото отлагания по повърхността на двигателя води до по-дълъг живот на двигателя и неговите компоненти.
Високото окисление и термична стабилност на маслата гарантира че важните уплътнения на двигателя остават меки и гъвкави, за да се сведе до минимум изтичането на масло.

Спонсорство ENEOS масла
ENEOS се гордее, че спонсорира и състезателни екипи. Както повечето брандове моторни масла, така и ENEOS искат да покажат добри резултати на пистите и го постигат почти без никакви усилия. Спред списъкът им на спортове, в които спонсорира състезатели или дори цели отбори са:
NASCAR е най-голямото автомобилно състезание в САЩ;
Global Rallycross;
Road Racing World Championship Grand Prix;
Super GT.

ENEOS масла
ENEOS Fully Synthetic Motor Oil съдържат внимателно балансирана смес от добавки, които спомагат за подобряване на пробега на гориво, като поддържат двигателя чист, предпазвайки жизненоважните части на двигателя от износване и намалявайки вътрешното триене. Маслото им е 100% синтетично базово масло, осигуряващо превъзходна термична и окислителна устойчивост на разрушаване.
Тези масла текат по-добре при ниски температури, намалявайки износването на критичните части на двигателя при стартиране.
Освен това моторните масла ENEOS надвишават изискванията за сервизно пълнене на Toyota, Honda и други производители на оригинално оборудване (OEM), където са посочени моторни масла SAE 0W-20, 5W-20 или 5W-30.
Станете почитатели на Elitno.com във Facebook