Top

The Art of Love представя самостоятелна изложба живопис на Даниела Стойкова

май 24, 2018

Ярък пример за артистичен талант, Даниела Стойкова, родена през 1990г. ще ни покаже малка, но блестяща част от своите творби.

Артистичният език на Даниела Стойкова се характеризира с живи цветове и силно въздействие. Той обрисува една реалност, в която градът и природата, вътрешният и външен свят се преплитат в хармония.Грациозните силуети, почти като огледало на душата на всеки един от нас, обитават магическото пространство на платната на Даниела Стойкова. Главен елемент в това артистично пътуване е червеният цвят, който пробужда емоциите и ни кара да чувстваме, провокирайки силни и контрастни усещания, каквито са страстта и болката.

Даниела Стойкова, изложба Даниела Стойкова, художник Даниела Стойкова, пекарна, The Art of Love

Откриване на 14 Юли , 2018, от 18.30 ч. с елегантно парти за близки, приятели и най-нетърпеливите почитатели в пекарната „ The Art of Love“ бул. Христо Смирненски 48, жк Лозенец, близо до спирка на метрото Стадион Васил Левски.
Освен вино и аперитиви, гостите ще могат да опитат най-здравословните сладкиши на сладкарницата приготвени по вегански и вегетариански рецепти.

Даниела Стойкова се занимава с изкуство от дете, задълбочавайки познанията си в областта на рисуването като студентка в „АМТИИ“ Пловдив. През 2017-2018г. участва в многобройни изложби в Италия, сред които получава наградите:
1 награда от конкурса Food Art – Bellinzago, и наградата “Sigillo” за значителни постижения в областта на живописта към галерия „La riseria” в Новара, Италия.

През януари 2018 г. Alson Gallery-Милано, представя нейната самостоятелна изложба на тема “The Red Journey”, която се радва на много успехи и интерес.

През март 2018 г. участва в престижната изложба на Дамарс „La donna nel arte” , в музея на изкуството и културата, Милано, представена от световно известния критик в областта на изкусвтвото – Виторио Сгарби. Даниела е член на дружеството „Арте ад Арона”, Участва в изложби в градовете: Арона, Стреза, Милано, Оледжо, Оледжо Кастельо. Излага картините си още в Новара, Белиндзаго и Торино.

Пътуването в изкуството на Стойкова символизира пътя на силната жена и на човешката душа като цяло, която преминава през трудностите, през дъжд, сняг, мрак, студ и вятър, но винаги продължава напред винаги устремена към светлината и никога не се отказва.

Върви стремглаво през всякакви ситуации и е обърнала гръб на миналото. Понякога в живота и се появява спътник, понякога изчезва, но тя продължава своя път. Понякога любовта и романтиката озаряват нейния свят а друг път всичко потъва в меланхолия и тъга.

Въоръжена е само с червеното чадърче, което представлява щит от мечти, воля и надежди. Само то предпазва нейната ранима и нежна, но силна душа.

Ще ви очакваме и ще очароваме вашите сетива за изкуството от 14 Юли до 14 Август, 2018 в пекарната „The Art of Love” бул. Христо Смирненски 48.
Станете почитатели на Elitno.com във FacebookКоментари

Коментарите са затворени.


  • kralicamoda.bg
    kalapod.bg
  • Show Buttons
    Hide Buttons
    Bottom