Серията партита Reggae is good for you! ще срещне публиката със свежа музикална селекция и нов акустичен проект

Лятото наближава и в тон със слънцето феновете на регето ще имат възможност да посрещнат изгрева по път към къщи след едно от горещите ямайски партита този месец.

На 11 май в малката зала на Mixtape 5 ще се проведе поредното парти от серията Reggae is good for you! на единственото предаване за ямайска музика у нас – Jamaica Air Force.

След летящ старт по независимото Xraydio.net авторът – Selector Lazy Face стартира поредицата Reggae is good for you!, която, също като предаването, популяризира позитивните вибрации с музиката на български и чуждестранни гости.

Майското парти ще е по-специално, тъй като ще бъде отчасти посветено на легендата Боб Марли, чието творчество ще присъства стабилно в сетовете на участниците.

Зад пулта ще застанат домакинът Lazy Face (специално подготвена селекция на винил) и DJ Zion & Astrala от Zionlionz за реге/дъб ориентиран сет.

Любопитната добавка към тях ще бъде DJ Skapernik (Rock a Shock) – небезизвестният певец на бившите Senor Buffo & The Synchonizers ще върне публиката в 60-те със солидна доза ска, реге и рокстеди.

Специалната изненада на вечерта ще е Zafayah от Roots Rocket , който ще представи за първи път новия си акустичен проект Zafayah & Idrens на живо.

Началото е 22.00 часа, входът – 5 лева, а възрастовото ограничение – 18+.
Станете почитатели на Elitno.com във Facebook