Elevation Music Festival продължава да добавя качествени имена към все по-впечатляващата си програма. Новите имена, които ще се качат на главната сцена на фестивала редом с Fatboly Slim, Erykah Badu, Groove Armada (DJ set), Nneka, Kosheen, Chambao, Walk Of The Earth и Prov Stelar Band, са кралете на хип-хопа CYPRESS HILL и ямайската звезда SEAN PAUL.
Рап триото от Лос Анжелис: B-Real, Sen Dog и DJ Muggs, не се поколеба да потвърди участието си на Elevation Music Festival 2012, за да изпълни мисията си и зарадва своите фенове с първото си изпълнение на живо у нас.

CYPRESS HILL отдавна представляват волята на народа и се отличават с погледа си към реалността на живота в гетото и използването на испанския език в техните рими.
След девет албума, продали повече от 20 милиона копия в световен мащаб, групата предефинира и разбива границите на хип-хопа, като създава наистина вулгарни песни със изявен бас, блажени отнесени мелодии и агресивен хард-рок. Те „патентоват” сливането на рапа с рока в началото на своята кариера и също експериментират с безброй други стилове през годините. Известни с невероятните си сценични шоута по време на концерти, Cypress Hill вече 25 години са едни от гигантите на съвременната музикална сцена. Благодарение на Elevation Music Festival българските меломани ще могат лично да се уверят в това.
Въоръжен с нов албум, визия и страст към музиката, зареден с енергия SEAN PAUL ще стъпи на сцената на фестивала, за да се срещне за първи път с феновете си в България.
Супер звездата от Ямайка е продал над 10 млн. албума в цял свят от момента, в който изгрява на музикалната сцена през 2000та година със записа “Stage One”. През последната година е работил върху дълго чаканото продължение на номинирания за Грами „Imperial Blaze”, в който е включен хит-сингълът „So Fine”. „Tomahawk Technique” предоставя ново измерение за SEAN PAUL, в което той е поставил предизвикателството пред новите си продуценти да предадат своите интерпретации на dancehall ритмите, запазвайки глобалното поп звучене, с което са познати.

„Tomahawk Technique” е следващата стъпка в продължаващата доминация на Sean в поп музиката и следва пътя на класическите му албуми. Сред тях е мулти-платинения носител на „Грами“- Dutty Rock, от който хитът , с който пробива-“Gimme The Light”, платиненият The Trinity, от който е сингълът влязъл в Топ 10 „We Be Burnin’” и номер 1 хитът „Temperature”. С неоспорими хитове на соло музикант като: “Deport Them,” “Like Glue,” “Give It Up To Me” and “Get Busy“ и редица изпълнения с други музиканти от величината на Beyonce и тяхната съвместна песен „Baby Boy”, Jay Sean’s “ и „Do You Remember” и Blue Cantrell’s с “Breathe“, Sean Paul се утвърждава като един от най-продуктивните поп изпълнители от своето поколение.
Билети за фестивала, който ще се състои на 23ти и 24ти юни, с откриващо парти на 22ри, могат да бъдат закупени от мрежата на Eventim на цена от 99лв.
Станете почитатели на Elitno.com във Facebook