Renesanz и Alpha Radio ще съберат на плажа във Варна денсманиаци от цялата страна за посрещане на първия юлски изгрев. Alpha Radio July Morning партито ще започне в 21.00 ч. на 30 юни и ще продължи до късната сутрин на следващия ден, а входът е безплатен. Място на събитието е варненската топ локация Rappongi Beach. Специални гости ще бъдат прогресив легендите DJ TARKAN и V-SAG от No Smoking Recordings, Balthazar & JackRock с лайв вокалите на Lady B, DJ Versus, 2 Guys In Da House и DJ Alex.

DJ Tarkan е едно от най-популярните имена на съвременната денс сцена. Цели три години поред е носител на отличието „Диджей номер едно на Турция”, а също така е единствения турски диджей попадал някога в най-престижната класация за електронна музика на списание DJ Magazine. Освен зад пулта, DJ Tarkan се изявява и като успешен продуцент, създавайки лейбъла No Smoking Recordings заедно със своя приятел и колега от съседна Гърция V-Sag. Той е обичан от българската публика, гостувал е у нас десетки пъти, а страхотните му партита се помнят дълго. Миналата година бе отличен с наградата „Най-добър чуждестранен диджей на годината” на първите български награди Best DJ of the Year – Awards.bg.

На July Morning за първи път във Варна ще се изяви и новият клубен проект Balthazar & JackRock feat. Lady B, който вече предизвика фурор на Cacao Beach и в клуб Червило. Известният български диджей дует се среща с R&B дивата за своеобразен музикален дуел, комбинирайки сетовете на Balthazar & JackRock с кадифените вокали на Lady B. Тримата вече работят в студио и обещават, че скоро ще представят чисто новото си съвместно парче.

2 Guys In Da House са новата варненска сензация, чиито парчета не излизат от плейлиста на Alpha Radio и са сред най-желаните от слушателите. Момчетата няколко седмици бяха номер 1 в класацията топ 40, както и 8 поредни пъти спечелиха първо място в гласуването „Уеб Хит” на Alpha Radio. На 30 Юни 2 Guys In Da House ексклузивно ще представят най-новата си продукция. Младият талант DJ Alex пък е резидент на Alpha Radio партитата, а първото му парче влиза директно в топ 10 на станцията. В момента има собствено ежедневно радио шоу.

July Morning партито следва старата хипарска традиция първия изгрев на месец юли да се посреща на брега на морето – празник на свободата с име, взаимствано от едноименната песен на Uriah Heep – и представлява негова съвременна версия с много диджеи, цяла нощ музика и танци в пясъка и вход свободен.
Станете почитатели на Elitno.com във Facebook